Amplasat in comuna Moldovita,la 30 km distanta de municipiul Campulung Moldovenesc si 75 kn de municipiul Suceava,Liceul Tehnologic "Vasile Cocea" ofera o alternativa educationala deosebit de viabila multor tineri din comuna sau din zonele invecinate.

detalii...

Planul de şcolarizare, în acest an, pentru Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldoviţa, prevede locuri în învăţământul liceal de zi la următoarele profiluri/specializări:

Planul de şcolarizare, în acest an, pentru Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldoviţa, prevede locuri în învăţământul liceal de zi la următoarele profiluri/specializări: 1. Profil Servicii, specializarea Tehnician în turism, COD înscriere 244; 2. Profil Resurse naturale şi protecţia mediului, specializarea Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului, COD înscriere 243. În plus, planul de şcolarizare pentru învăţământul profesional de stat prevede şi profilul/specializarea Turism şi servicii/ Lucrător hotelier, COD înscriere 598. Dragi absolvenţi, stimaţi părinţi, vă aşteptăm la înscriere! Citeşte mai departe


TELEFON VERDE
NATIONAL - 0800801100

    Copyright © 2018 Liceul Tehnologic Vasile Cocea Moldovita. Toate drepturile rezervate.